Jump to navigation

Social links

  • Facebook
  • Instagram
  • rss
  • twitter
  • uutiskirje
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa
Valikko
Show notifications
0

Päävalikko

  • Ihmiset
  • Voi hyvin
  • Ruoka
  • Koti
  • Suuri Käsityö
  • Osallistu
    • Ihmisten kesken
    • Ristikko
    • Tämä ihana arki
    • Paras juttu
    • Toimituksen yhteystiedot
Etusivu
Etsi
Etsitkö reseptejä? Siirry reseptihakuun >
Lue digilehtenä
Tilaa

peruna

Ihan pienet varhaisperunat rakastavat uunissa kypsentämistä.
Kokkaus
Kokkaus

Paahda varhaisperunat uunissa ja alkukesän vetinen maku on poissa – nappaa tästä ohje!

Voit nostaa potut heti, kun mukulat ovat mielestäsi sopivan kokoiset.
Puutarha
Puutarha

Omat potut parhaita! Ämpärissäkin voi kasvattaa ja 4 muuta vinkkiä perunan viljelyyn

Varhaisperunoista syntyy makoisin salaatti, mutta onnistuu ihan normipotuistakin.
Kokkaus
Kokkaus

Unohda majoneesi – paras perunasalaatti syntyy yrttiöljystä ja rapeasta pekonista

Kosteaa perunasosetta on miellyttävämpi nauttia kuin kuivaa sementtiä.
Kokkaus
Kokkaus

Onko suosikkisi pumpulinpehmeä perunamuusi vai karkea ja kunnon purutuntuman antava muhennos? Näin onnistut molemmissa

Herkkujen herkku on toisille myös kauhistus.
Kokkaus
Kokkaus

Oletko ihastunut voimakkaaseen sinihomejuustoon? Kokeile kolmea herkullista reseptiä

Imelletyn perunalaatikon onnistumista ei tarvitse jännittää.
Kokkaus
Kokkaus

Imelletty perunalaatikko on jouluklassikko – neljä keinoa, joilla onnistut varmasti!

Reseptit
Reseptit

Pekoni-perunasalaatti

Reseptit
Reseptit

Pottusopan salaisuus on paistetussa pekonissa

Varhaisperunoista kuori lähtee irti hieraisemalla.
Kokkaus
Kokkaus

Uusi peruna ei olekaan uusi

Läpisininen 'Blue Congo' on vanha perunalajike, joka kasvaa melko hitaasti. Sato valmistuu aiemmin, kun idätät siemenperunoita muutaman viikon.
Puutarha
Puutarha

Näin viljelet perunaa onnistuneesti

Reseptit
Reseptit

Perunafestivaali etsii parasta kuorijaa

Ihana tilanne, jos perunamuusia jäi yli! Se on mainio ainesosa moneen uuteen ruokaan.
Kokkaus
Kokkaus

10 tapaa käyttää perunamuusi, jota jäi liikaa

Reseptit
Reseptit

S.O.S (Smör, ost och sill) eli ruotsalainen perunaherkku

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Go to the top

Social links

  • Facebook
  • Instagram
  • rss
  • twitter
  • uutiskirje
Etusivu

Alatunniste

  • Asiakaspalvelu
  • Evästeasetukset
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Kodin kuvalehti
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Kodin Kuvalehti laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Kodin Kuvalehti
Tilaa
Kodin Kuvalehti
Suuri Käsityö
Tilaa
Suuri Käsityö

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu (Full structure)

  • Ihmiset
  • Voi hyvin
  • Ruoka
  • Koti
  • Suuri Käsityö
  • Osallistu
Kodin Kuvalehti

Tilaa

Lue digilehtenä

Suuri Käsityö

Tilaa

Lue digilehtenä

Sidebar extra menu

  • Tilaa Kodin Kuvalehti
  • Tilaa uutiskirje
  • Lue digilehti
  • Tilaustietoni
  • Tilaajan edut
  • Toimituksen yhteystiedot
  • Palaute
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Näin löydät etsimäsi

Tapahtumat

Ladataan...