Näin osallistut kuvakisoihin

Uutta! Nyt voit lähettää kuviasi gallerioihimme, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.

Rekisteröityminen kuitenkin helpottaa, sillä rekisteröityneenä kävijänä muun muassa voit lähettää kuvasi ilman yhteystietojen näpyttelemistä. Pääset rekisteröitymään sivun yläkulmasta olevasta hahmokuvasta. Samasta paikasta voit kirjautua sisään, jos olet jo rekisteröitynyt.

Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, muista jättää oikeat yhteystietosi, mikäli haluat osallistua kilpailupalkinnon arvontaan.

Lataa vain itse kuvaamiasi kuvia tai kuvia, joiden lataamiseen sinulla on kuvaajan lupa. Jos kuvassa näkyy henkilöitä, kysy lupa myös heiltä. Jos kuvassa on alaikäisiä, kysy lupa myös heidän huoltajiltaan. Kuvan tiedostomuoto tulee olla jpg, gif tai png. Suurin kuvakoko on 20 MB.

Otsikoi kuvasi. Valitsemasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä kuvagalleriassa.

Kerro jotain kuvasta. Kirjoita esimerkiksi, mistä olet esineen saanut tai miksi se on sinulle tärkeä. Kuvauksesi julkaistaan kokonaisuutena netissä. Lehteä varten tekstiä saatetaan lyhentää. Mikäli kuvasi valitaan julkaistavaksi lehdessä, sen yhteydessä käytetään nimeäsi. Sähköpostiosoitteesi jää vain toimituksen tietoon. Muista kertoa tekstissä PAIKKAKUNTASI, kiitos!

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa.