Ruoka |Reseptit Puolukka-inkiväärihilloke Christina Aaltio Kuva Arto Vuohelainen 1.2.2007 klo 15:24 Kaada jäiset puolukat, mehu, inkivääri ja hillosokeri kattilaan. Kuori ja viipaloi omena ohuiksi lastuiksi ja lisää seokseen. Kiehauta ja sekoittele hilloketta 10-15 minuuttia. Purkita kuumana puhtaaseen lasipurkkiin. Tilaa Kodin Kuvalehti hillo hilloke puolukka marja inkivääri joulu vinkki viikonlopun herkuksi Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Tiina, 42, yritti miellyttää ja antoi luvan kaataa lempipuunsa: ”Kuljin kannon ohi ja mietin, että mitä hittoa”
Ihmiset ”Tänäänkin valitsisin sinut, jos et jo olisi siinä” – Elisan ja Mikon rakkaus on kestänyt yli 30 vuotta
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”