Persikka-omenatoti

Raikkaassa glögissä maistuvat koti­tekoinen omenamehu ja persikkalikööri. Joulumausteet antavat tutun vivahteen.

Persikka-omenatoti

6 hengelle

1 l hyvää, mieluiten koti

tekoista omenamehua

Sisältö jatkuu mainoksen alla

pieni pala inkivääriä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 kokonaista neilikkaa

1 kanelitanko

1 vaniljatanko

12 cl persikkalikööriä

Laita kattilaan omenamehu, mausteet ja tangot. Kuumenna kiehumispisteeseen. Anna maustua kannen alla viisi minuuttia.

Siivilöi kattilasta pois mausteet ja tangot. Lisää sitruunamehu. Kuumenna mehu uudelleen. 

Mittaa jokaisen totilasin pohjalle 2 cl likööriä. Kaada kuuma omenamehu liköörin päälle.

Vinkki! Koristeeksi sopivat kaneli- ja vaniljatangot, omenalohkot sekä maustamattomat pistaasit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla