Ruoka |Reseptit Häränlihacarpaccio Sanna Kekäläinen Kuva Sami Repo 4.3.2013 klo 13:00 Levitä bresaolaviipaleet tarjoiluvadille. Puristele päälle yhden sitruunan mehu. Asettele viereen rucola. Valuta päälle öljy ja balsamicosiirappi. Viimeistele parmesaanilastuin. Tilaa Kodin Kuvalehti antipasti carpaccio härkä häränliha liha Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Tiina, 42, yritti miellyttää ja antoi luvan kaataa lempipuunsa: ”Kuljin kannon ohi ja mietin, että mitä hittoa”
Ihmiset ”Tänäänkin valitsisin sinut, jos et jo olisi siinä” – Elisan ja Mikon rakkaus on kestänyt yli 30 vuotta
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”