Gulassi

4–6 annosta

400 g naudan paistia
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
3 rkl öljyä
2 rkl paprikajauhetta
¼ tl chilijauhetta
8 dl lihalientä
2 punaista paprikaa
6 perunaa
suolaa ja pippuria
4 rkl ketsuppia

---

 

1. Suikaloi paisti. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota lihaa ja sipuleita kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää joukkoon paprika- ja chilijauhe. Paista käännellen hetki. Lisää pannulle lihaliemi. Anna keiton porista hiljalleen noin 45 minuuttia.

2. Poista paprikoista kanta ja siemenet. Viipaloi paprikat. Kuori ja lohko perunat. Lisää ne pataan ja keitä kypsiksi (15–20 minuuttia). Mausta valmis keitto halutessasi suolalla, pippurilla ja ketsupilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Sami Repo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla