Tomaattiset soijakebakot

admin on lisännyt 861 reseptiä
Kiia Renko, Kuva Jukka Rapo, Ohje Sini Reponen, Oulu
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
Keskivaikea

Tomaattiset soijakebakot

Ainesosat

Vaiheet

Sekoita korppujauhot ruokakermaan ja kuuma vesi soijarouheeseen. Kun korppujauhot ja soijarouhe ovat turvonneet, sekoita massat keskenään taikinaksi.

Jatka sekoittamista ja lisää munat sekä noin ¾ juustoraasteesta. Lisää myös pilkotut tomaattipalat. Mausta sopivasti mustapippurilla ja reilusti chilijauheella. Muotoile taikinasta pyöryköitä, kebakkoja tai pihvejä. Kuorruta lopulla juustoraasteella.

Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes taikina on hyytynyt ja juustopinta ruskistunut. Tarjoile lisukkeena esimerkiksi perunamuusia tai salaattia.