Tonnikala-munakasrulla

admin on lisännyt 861 reseptiä
Kiia Renko Kuva Pia Inberg
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
Keskivaikea

Tonnikala-munakasrulla

Ainesosat

Vaiheet

Kuumenna rasva kattilassa ja kypsennä jauhoja rasvassa noin minuutti, koko ajan sekoitellen. Lisää maito kattilaan hiljalleen, sekoittele koko ajan. Kuumenna, kunnes kastike seos saostuu. Jäähdytä. Lisää mausteet, munat ja kermaviili. Sekoita hyvin.

Laita pellin päälle leivinpaperi. Voitele leivinpaperi. Kaada seos leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Kumoa levy toiselle leivinpaperille ja jäähdytä.

 Valuta tonnikalat kuiviksi. Pilko paprika, kuori ja silppua sipuli. Kuullota paprika ja sipuli pehmeiksi pannulla öljytilkassa. Sekoita kaikki täyteaineet yhteen. Levitä täyte munakaslevylle ja kiedo levy napakalle rullalle. Jätä saumapuoli alaspäin.

Vinkki! Munakkaan voi syödä myös kylmänä. Se säilyy hyvin jääkaapissa.