Kuohkeiden pikkulettujen päälle sopii mainiosti myös savuporo.
Piparjuuri-lohitäytteiset pikkuletut
Ainekset
Työvaiheet
Valmista piparjuurimousse. Vatkaa kermavaahto kevyeksi vaahdoksi. Sekoita kaikki piparjuurimoussen aineet ja anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia. Sekoita piimä, kermaviili, munat, voisula ja ruohosipuli.
Sekoita kuiva-aineet yhteen. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi piimäseoksen kanssa.
Lämmitä lettupannu, lisää voita ja paista lettuset molemmin puolin kullanruskeiksi.
Nosta lettusille nokare piparjuurimoussea. Koristele lohiviipaleilla.
Vinkki! Paista letut reilusti etukäteen, pakasta ja sulata vasta vähän ennen tarjoilua.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/