Mixed grill -sekalihavartaat

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Sami Repo

Yhdistele vartaisiin lempilihojasi ja tarjoa BBQ-kastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 varrasta
40 minuuttia
Helppo

Mixed grill -sekalihavartaat

Ainesosat

Vaiheet

  1. Leikkaa kesäsipulien varret irti (vihreät osat voit käyttää vaikkapa perunasalaattiin.)
  2. Viipaloi fileepekonit. Leikkaa possun- ja lampaanfileet paloiksi. Kuutioi possu pieniksi ja lampaanfileet kookkaammiksi paloiksi.
  3. Pujota kaikki palat vuorotellen vartaisiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sivele vartaat bbq-kastikkeella.
  4. Paista vartaita keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen 15-20 minuuttia tai kunnes possu on kypsää ja vartaat ovat kauniin värisiä.
  5. Tarjoile coleslawin ja barbeque-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Voit halutessasi kääriä karitsanfileepalat pekoniin kuivumisen estämiseksi. Vartaisiin voi myös tikuttaa kasviksia, esimerkiksi paprika ja herkkusieni sopivat hyvin lihan makuun.