Bulgurisalaatti

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Sami Repo
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
30 minuuttia
Keskivaikea

Bulgurisalaatti

Ainesosat

Vaiheet

  1. Keitä bulguri pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä.
  2. Sekoita kastikeaineet ja anna kastikkeen vetäytyä jääkaapissa.
  3. Kuori ja viipaloi punasipuli. Viipaloi porkkanat ja palsternakka tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi. Suikaloi myös lehtikaali, tomaatit ja viikunat tai taatelit.
  4. Paista sipulia, porkkanaa ja palsternakkaa pannulla öljyssä noin 3 minuuttia. Lisää pannulle voi, paprika, tomaatit ja viikunat. Paista vielä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla.
  5. Tarkista kastikkeen maku ja lisää halutessasi mausteita. Sekoita kastike bulgurin kanssa. Sekoita kaikki aineet salaatiksi. Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.

Vinkki! Tee salaatti uunin-kestävään vuokaan, niin voit lämmittää sitä uunissa 150 asteessa 10 minuuttia juuri ennen tarjoilua.