Puolukka-valkosuklaagranola

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Resepti Taina Vuohelainen Kuva Tuomas Kolehmainen

Vain pieni hetki ja itse tehty granola kruunaa aamiaisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1,8 l
30 min
Helppo

Puolukka-valkosuklaagranola

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuumenna isossa kattilassa öljyjä ja hunajaa vain sen verran, että hunaja sulaa. Sekoita kaurahiutaleet seokseen. Mittaa sekaan mantelit, pähkinät, siemenet sekä suola.
  2. Levitä seos leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Kääntele granolaa lastalla kerran paiston aikana. Pinta saa paahtua mutta ei palaa.
  3. Ota granola uunista ja sekoita siihen rouhittu suklaa, puolukka, kaneli, kookoslastut ja riisimurot. Sekaan sopivat myös hienoksi pilkottu taateli tai omenarenkaat.