Itsetehdyt maustekurkut maistuvat leivän päällä ja aterialla lisukkeena.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
15 min + marinointi 3 tuntia + kuumennus ja jäähdytys
Helppo
Korianteri-kurkkusiivut
Ainesosat
Vaiheet
- Pese ja viipaloi kurkut ohuiksi esimerkiksi juustohöylällä.
- Pane viipaleet kulhoon ja ripottele päälle suola. Nosta kulho peitettynä viileään noin kolmeksi tunniksi.
- Huuhdo viipaleet sen jälkeen hyvin juoksevalla vedellä. Kuivaa paperiin ja pane puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.
- Paahda hieman murskatut korianterinsiemenet pannulla.
- Lisää sekaan kaikki maustekastikkeen ainekset ja kuumenna sekoittaen, kunnes sokeri on liuennut.
- Kaada kuuma mausteliemi kurkkujen päälle purkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä ja pane viileään. Käytä lisäkkeenä aterialla tai sellaisenaan leivän päällä.