Persikka-omenatoti

Marjaana - Kodin Kuvalehti on lisännyt 49 reseptiä
Persikka-omenatoti
Resepti Kaisa Nieminen Kuva Pia Inberg

Raikkaassa glögissä maistuvat koti­tekoinen omenamehu ja persikkalikööri. Joulumausteet antavat tutun vivahteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
Helppo

Persikka-omenatoti

Ainesosat

Vaiheet

  1. Laita kattilaan omenamehu, mausteet ja tangot. Kuumenna kiehumispisteeseen. Anna maustua kannen alla viisi minuuttia.
  2. Siivilöi kattilasta pois mausteet ja tangot. Lisää sitruunamehu. Kuumenna mehu uudelleen. 
  3. Mittaa jokaisen totilasin pohjalle 2 cl likööriä. Kaada kuuma omenamehu liköörin päälle.

Vinkki! Koristeeksi sopivat kaneli- ja vaniljatangot, omenalohkot sekä maustamattomat pistaasit.