15:32 | 13.10.2017
Palak paneer
Kotoisa palak paneer valmistuu kätevästi leipäjuustosta.
Kun himoitset ihanan pehmeää ja nasevasti narskuvaa leipäjuustoa ja lakkahillo kyllästyttää, kokeile tätä maukasta, intialaistyylistä kasvispöperöä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo
Palak paneer
Ainesosat
Vaiheet
- Sulata kaksi pussia (à 170 g) pakastepinaattia. Soseuta sauvasekoittimella pinaatit sekä neljän sentin pala tuoretta inkivääriä, kaksi valkosipulinkynttä ja chilipalko.
- Kuumenna sose paistinpannulla öljyssä. Mausta kurkumalla ja suolalla ja lisää 1 dl kermaa.
- Keitä kastiketta hiljalleen kymmenisen minuuttia. Lisää 2 rkl garam masala -mausteseosta sekä 200 grammaa kuutioitua leipäjuustoa.
- Tarjoile basmatiriisin kanssa.