Libanonilainen appelsiini-taatelisalaatti

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Resepti Suvi Rüster Kuva Nico Backström

Kuskus tekee salaatista ruokaisan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Helppo

Libanonilainen appelsiini-taatelisalaatti

Ainesosat

Vaiheet

  1. Mittaa kuskus kulhoon. Kiehauta kasvisliemi ja kaada kuskuksen joukkoon. Anna turvota 3 minuuttia. Sekoita joukkoon voi. Jäähdytä. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
  2. Paista kalkkunan rintafileet kypsiksi kuumalla pannulla välillä kääntäen, yhteensä noin 8 minuuttia, tai pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla, pestyn sitruunan raastetulla kuorella ja mustapippurilla. Leikkaa fileet ohuiksi suikaleiksi.
  3. Kuori appelsiinit niin, että kuorit myös hedelmälihaa peittävän kalvon. Sen jälkeen viipaloi tai lohko appelsiinit. Kuori ja viipaloi myös punasipuli.
  4. Levitä tarjoiluvadille kuskus, appelsiini- ja sipuliviipaleet, oliivit ja halkaistut taatelit. Sekoita joukkoon oliiviöljyä ja viinietikkaa. Nosta sekaan rintafileesuikaleita.