Sillihyytelö

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8
Helppo

Sillihyytelö

Ainesosat

Vaiheet

  1. Laita liivakot likoamaan kylmään veteen.
  2. Valuta sillit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi veitsellä tai taloussaksilla. Kuori ja silppua sipuli pieneksi hakkelukseksi. Silppua myös kaprikset ja tilli.
  3. Vaahdota kerma hyvin löysäksi vaahdoksi. Sekoita muut aineet paitsi liivakot ja sitruunamehu keskenään.
  4. Kiehauta sitruunamehu. Sulata puristellut liivakot mehuun. Jäähdytä hetki ja lisää liivateneste hyytelöön.
  5. Kaada hyytelö kylmällä vedellä huuhdeltuun, noin litran vetoiseen vuokaan tai pieniin annosvuokiin. Peitä vuoka foliolla tai kelmulla.
  6. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Tarjoa uusien perunoiden, ruisleivän ja raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki! Käytä silliherkkuihin maustettuja purkkisillejä. Valitse maustemaku itse.