Kolme ruokaa lohesta

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Reseptit Yoshiki Takayma, ravintola Kabuki
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4/ohje
Helppo

Kolme ruokaa lohesta

Ainesosat

Vaiheet

Sashimi

  1. Leikkaa lohi noin puolen sentin paksuisiksi suupaloiksi. Sipaise lohipaloille wasabia.
  2. Kasta kalapalat soijaan ja nauti. Tarjoile lisäksi ohuiksi suikaleiksi leikattua retikkaa tai porkkanaa.

Teriyakilohi  

  1. Leikkaa lohi puolen sentin paksuisiksi suupaloiksi. Pyörittele lohipalat vehnäjauhoissa.
  2. Sekoita teriyakikastike, mirini, sokeri ja vesi kulhossa.
  3. Ruskista lohipalat pannulla tilkassa öljyä. Kaada pannulle teriyakiliemi. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu siirappimaiseksi.
  4. Tarjoile lisäksi tuoreita kasviksia.

Lohi-avokado

  1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori hedelmä. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
  2. Sekoita sitruunanmehu, wasabi ja soija kulhossa. Sekoita avokadokuutiot ja lohi.
  3. Tarjoile heti sitruunanlohkojen kanssa.