Kotitekoinen nuudeli

Käyttäjä27748_0 on lisännyt 127 reseptiä
Kotitekoinen nuudeli
Christina Aaltio Kuva Sami Repo Resepti Gero Hottinger

Nuudeli sopii hyvin riistan lisäkkeeksi, se imee kastikkeiden maut itseensä ja täydentää loistavasti ateriaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Keskivaikea

Kotitekoinen nuudeli

Ainesosat

Vaiheet

  1. Pane vehnäjauhot kulhoon ja lisää munat. Sekoita puuhaarukalla.
  2. Lisää vesi ja suola.
  3. Sekoita massaa niin kauan, että siinä näkyy selvästi ilmakuplia.
  4. Purista nuudelimassa perunamuhennoksen teossa käytettävän puristimen läpi, suoraan voimakkaasti kiehuvaan ja suolattuun veteen.
  5. Kiehauta nuudeleita kunnes ne nousevat pintaan eli noin 2 minuuttia. Nosta reikäkauhalla lautaselle.
  6. Paista nuudelit kevyesti voissa ennen tarjoilua.