
Rahka on nopea ja täyttävä aamiainen, välipala ja päivän päättäjä. Tässä rahka saa mausteeksi hieman hunajaa ja runsaasti aurinkoisia sitruksia.
Sitrusrahka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori sitrukset veitsellä hedelmälihaa myötäillen ja irrota veitsellä hedelmälohkot kalvoistaan. Nostele ne kulhoon ja sekoita. Puristele kulhoon myös hedelmäkalvoista irtoava neste. Mausta hunajalla ja sekoita varovasti.
- Sekoita toisessa kulhossa rahka, hunaja, sitruskuoriraaste ja vaniljasokeri keskenään.
- Jaa rahka kulhoihin ja annostele päälle sitrukset.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.