
Soseuta sesongin hedelmistä mahtava mocktail eli alkoholiton drinkki mojiton hengessä.
Ananasmocktail
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa ananaksen hattu irti. Halkaise ananas pystysuunnassa neljään lohkoon. Jätä yksi lohkoista kuorimatta ja kuori loput veitsellä. Paloittele kuoritut lohkot.
- Pese limetit harjalla lämpimän, juoksevan veden alla. Leikkaa ne viipaleiksi.
- Levitä limetti- ja ananaspalat esimerkiksi muovisen leikkuulaudan päälle. Kiepauta kelmu laudan ympäri. Pakasta hedelmiä neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
- Nostele jäätyneet hedelmäpalat laakeisiin juomalaseihin. Ripottele päälle ruokokidesokeri ja mintunlehdet.
- Murskaa aineksia kevyesti ruokalusikalla lasin pohjaa vasten, niin ne antavat makua.
- Kaada päälle ananasmehu ja kivennäisvesi. Koristele mintulla ja pudottele laseihin paloiteltuja kauden hedelmiä sattumiksi.
- Tarjoa heti.
Vinkki! Hassuttele hedelmien hatuilla ja anna juomalasille trendikäs ananastukka!
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.