14:11 | 25.6.2015
Kotitekoinen viili
Viili on ihanaa ja itsetehtynä vieläkin parempaa – tarvitset vain kaksi raaka-ainetta ja tarpeeksi aikaa.
Viili on helppo tehdä itse, mutta ihan pikaruokaa se ei ole.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5 annosta
5 min + 36 t
Helppo
Kotitekoinen viili
Ainesosat
Vaiheet
- Jaa purkillinen viiliä viiteen laakeaan annoskulhoon.
- Kaada jokaiseen kuljoon kaksi desilitraa maitoa. Sekoita viili ja maito kevyesti.
- Peitä viilikulhot liinalla ja anna viilin tekeytyä huoneenlämmössä noin puolitoista vuorokautta, kunnes viili on sakeaa.
- Nosta valmiit viilit jääkaappiin. Nauti tuoreiden marjojen, omenasoseen tai kanelin kera.