Kotitekoinen viili

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Viili on ihanaa ja itsetehtynä vieläkin parempaa – tarvitset vain kaksi raaka-ainetta ja tarpeeksi aikaa.
Resepti Kiia Renko Kuva Sami Repo

Viili on helppo tehdä itse, mutta ihan pikaruokaa se ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5 annosta
5 min + 36 t
Helppo

Kotitekoinen viili

Ainesosat

Vaiheet

  1. Jaa purkillinen viiliä viiteen laakeaan annoskulhoon.
  2. Kaada jokaiseen kuljoon kaksi desilitraa maitoa. Sekoita viili ja maito kevyesti.
  3. Peitä viilikulhot liinalla ja anna viilin tekeytyä huoneenlämmössä noin puolitoista vuorokautta, kunnes viili on sakeaa.
  4. Nosta valmiit viilit jääkaappiin. Nauti tuoreiden marjojen, omenasoseen tai kanelin kera.