
Tiesitkö, että avomaankurkutkin sopivat grillattavaksi?
Vuohenjuustotäytteiset avomaankurkut
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhdo ja halkaise avomaankurkut. Koverra siemenet pois teelusikalla. Nostele kurkkuveneet alumiinisen grillialustan päälle tai vanhalle ritilälle, jonka voi siirtää grilliin.
- Vatkaa vuohenjuusto, muna, suola ja pippuri kulhossa. Paloittele kinkku.
- Ripottele puolet kinkuista kurkkuveneiden pohjalle. Lusikoi päälle täytettä. Ripottele päälle loput kinkut.
- Grillaa epäsuoraa grillausta käyttäen grilliritilän- tai parilan laidalla noin 15 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Siirrä kurkut sitten suoralle lämmölle, jotta pohja paahtuu. Tarjoa hetken jäähtyneenä alkupalaksi.