13:54 | 23.3.2015
Vuohenjuusto-parsasalaatti
Tähän helppoon salaattiin tulee parsan lisäksi melonia, avokadoa ja vuohenjuustoa.
Avokado ja vuohenjuusto ovat parsan ihanat makuparit. Inkiväärikastike tuo salaatille potkua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6 annosta
30 min
Helppo
Vuohenjuusto-parsasalaatti
Ainesosat
Vaiheet
- Leikkaa parsoista pieni pala varren alaosasta pois. Leikkaa parsat muutaman sentin pätkiksi. Kuumenna öljyä pannulla. Ruskista parsapalat nopeasti. Lorauta lautaselle balsamicoa ja pyörittele parsat siinä. Mausta suolalla.
- Halkaise avokadot. Irrota kivi. Leikkaa avokadot kuoren sisällä viipaleiksi ja irrota siivut kuoresta. Kostuta sitruunamehulla, jotta viipaleet eivät tummu.
- Revi salaatit. Halkaise kirsikkatomaatit. Poista melonin siemenet ja leikkaa hedelmäliha paloiksi.
- Viipaloi vuohenjuusto ja ruskista nopeasti kuumalla pannulla voissa.
- Yhdistä salaattiaineet ja valuta päälle kastiketta.