
Herkullinen arkipasta syntyy nopeasti. Ainekset pilkotaan pannulle, pasta kiehumaan, kaikki sekaisin ja syömään!
Gluteeniton kylmäsavulohipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pastat ohjeen mukaan.
- Leikkaa lohi pienemmäksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Kuullota öljytyllä pannulla sipuleita pari minuuttia, lisää lohet ja jatka kypsennystä pari minuuttia.
- Lisää tuorejuusto ja kerma. Anna kiehahtaa niin, että tuorejuusto sulaa ja maut pyöristyvät.
- Mausta mustapippurilla ja sitruunamehulla. Tarkista suola. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.
- Kaada pastat päälle ja sekoita niin, että kastike sekoittuu pastaan.
- Nauti saman tien.
Mikä on paras vuoan koko? Yksinkertaista olisi kai käyttää valmista mantelijauhoa?
Siis mandariineja ei kuorita?
Hei!
Mandariineja ei kuorita vaan ne keitetään kokonaisia.
Kuvan kakku on tehty halkaisijaltaan 24 cm:n kakkuvuokaan. Ja toki, kakun voi tehdä valmiista mantelijauhosta. Kakussa on käytetty itse jauhettua mantelia, jotta sain jauhosta hieman karkeampaa.
Terveisin
Jenni KK:sta
Ja sitrukset siis soseutetaan kuorineen eli kokonaan?
Tämän minäkin haluaisin tietää että kuorineenko nämä mandariinit soseutetaan?
Vaikuttaa tuo taikina mielenkiintoiselta. Olisi vielä kivaa, kun kerrottaisiin, miten paljon sokeria siihen sitruunasiirappiin tulee?
Itse ensiyrittämällä soseutin kuorineen. Oli niin kitkerän makuista, että meni roskikseen. Toisella yrittämällä keitin kuorineen ja kuorittuna soseutin.
Tein kakun soseuttamalla kuorineen ja hyvää tuli =) Sitruunasiirappiin laitoin yhden siirapin mehun ja 4 rkl ruokosokeria. Ensi kerralla laitan enemmän mehua, että saan enemmän siirappia.