
Jos sinulla on savukalaa ja paahtoleipää, sävellä iltapalalle ihanat toastit. Maun salaisuutena on simppeli wasabi-tuorejuusto, joka antaa kalalle herkullista potkua.
Savukalatoastit
Ainekset
Työvaiheet
- Yhdistä maustamaton tuorejuusto ja wasabi. Tarkista, että maku on mielestäsi sopivan tulinen. Levitä tahna tasaisesti kaikille leiville.
- Ota neljä leipää erilleen. Levitä niiden päälle hienonnettu tilli, sipulinvarret, savulohi ja pinaatti. Purista päälle sitruunaa ja paina toinen leipä kanneksi.
- Kuumenna vohvelirauta, sivele se kevyesti öljyllä ja paista yksi täytetty toasti kerrallaan, kunnes se on paahtunut kauniiksi. Tarjoa saman tien.
Vinkki! Voit tehdä samalla ohjeella myös täytettyjä tortilloja eli quesadilloja.