Simpukka-tomaattikeitto

admin on lisännyt 861 reseptiä
Suvi Rüster Kuva Sami Repo

Minttu ja timjami sopivat tomaattikeiton mausteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Helppo

Simpukka-tomaattikeitto

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää tomaattipyree ja chilirouhe. Kuullota pari minuuttia. Lisää sipulit ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi ja olut. Mausta suolalla, sokerilla, kuivatuilla yrteillä ja kanelilla.
  2. Kiehauta ja keitä hiljalleen poristen kymmenen minuuttia. Lisää valutetut simpukat ja kuumenna.
  3. Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.