
Sopii myös kalan ja kanan lisukkeeksi.
Pinaattipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä.
- Kuori ja silppua punasipuli. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi. Riivi pinaatinlehdistä kannat ja revi lehtiä vähän pienemmiksi. Kuullota sipuleita ja pinaattia pienissä erissä pannulla oliiviöljyssä, kunnes lehdet ovat käpertyneet kokoon.
- Lisää ruokakerma, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Lisää sekaan paloiteltu vuohenjuusto ja anna sen pehmetä muutama minuutti.
- Sekoita pasta ja kastike. Lisää mausteita halutessasi.
Vinkki! Voit puristaa valmiin ruuan päälle sitruunamehua. Myös paistettu kala tai kanapalat sopivat ruokaan, samoin oliivit. Sekaan voi suikaloida myös aurinkokuivattuja tomaatteja.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.