
Punainen pennelaatikko on maistuva lihaton makaronilaatikko. Ruokaisuutta siihen tuo sinihomejuustokastike ja väriä punajuuri.
Punainen pennelaatikko
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta runsaassa, suolassa maustetussa vedessä napakan kypsäksi. Valuta ja nosta sivuun.
- Sekoita keitetty pasta, keitetyt punajuurikuutiot, ruokakerma, tuorejuusto ja muna kulhossa tasaiseksi seokseksi.
- Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Kaada pinnoitettuun uunivuokaan, tasoita pinta ja kypsennä keskitasolla 200 asteessa 30–35 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä ja sisus on hyytynyt. Anna vetäytyä hetki peitettynä ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.