21:47 | 6.10.2014
Aasialainen kaali-nuudelisalaatti
Tämän salaatin juju on nuudeleissa, jotka lisätään salaattiin kuivina.
Jos et ole aikaisemmin kiinankaalista välittänyt, tämä salaatti kääntää pääsi! Tarjoa kaali-nuudelisalaattia lisukkeena tai välipalana sellaisenaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min
Helppo
Aasialainen kaali-nuudelisalaatti
Ainesosat
Vaiheet
- Murskaa nuudelit keittämättöminä. Laita ne paistinpannuun seesaminsiemenien, manteleiden ja voin kanssa. Ruskista, mutta varo polttamasta. Jäähdytä ja säilytä huoneenlämmössä.
- Tällä välin kuumenna kaikki kastikeaineet kattilassa, kunnes sokeri on sulanut. Kiehauta ja jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.
- Pese ja viipaloi kiinankaali ja sipulit.
- Paista tofut (ks. ohje alla).
- Sekoita salaatti ja kastike juuri ennen tarjoilua. Nosta päälle paistetut tofut.
Paistettu tofu
Ainesosat
Vaiheet
- Viipaloi tofut, kuumenna öljy pannulla.
- Paista tofupaloja 3-5 minuuttia molemmilta puolilta.
- Valuta ylimääräinen öljy pannulta ja kaada soijakastike pannulle tofujen päälle ja anna kiehahtaa niin, että soija imeytyy tofuihin.
- Lisää yrtit ja nosta sivuun.
Paistetun tofun ohje: Anu Brask