
Makkara-omenakastike ei kaipaa jauhosuurustetta tai kermaa. Omena ja sinappi antavat kastikkeeseen makeutta ja pehmeyttä.
Tomaattinen makkara-omenakastike ja täysjyväpastaa
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa makkara kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori omenat ja leikkaa kuutioiksi. Paista makkarat teflonpaistinpannulla niin, että ne saavat kauniin värin. Laita sivuun odottamaan.
- Kuullota sipuleita ja omenoita öljytyssä kattilassa muutaman minuutin ajan. Kaada paseerattu tomaatti, vesi ja oregano sipuleiden joukkoon. Anna kiehua 10 minuuttia niin, että omenat kypsyvät. Lisää makkarat. Mausta sinapilla, suolalla, mustapippurilla ja cayennenpippurilla. Tarkista maku.
- Lisää kastikkeen päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa täysjyväpastan kanssa.