11:00 | 3.11.2016
Välimerellinen lihapullapelti
Kaikki samalle pellille ja eikun uuniin!
Lihapullat saavat kaveriksi tomaatteja, kesäkurpitsaa ja rapeaa leipää, ja koko komeus kuorrutetaan mozzarellalla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
45 minuuttia
Helppo
Välimerellinen lihapullapelti
Ainesosat
Vaiheet
- Valmista lihapullamassa. Sekoita korppujauhot ja vesi kulhossa ja anna turvota pari minuuttia. Lisää jauheliha, muna ja mausteet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Huuhdo kirsikkatomaatit ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille tai isoon uunivuokaan. Paloittele kesäkurpitsa ja kuori ja viipaloi sipuli. Siirrä ainekset tomaattien joukkoon.
- Revi tai kuutioi leipä uunipellille. Valuta ainesten päälle öljy ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Muotoile lihapullat ja nostele ainesten päälle pellille. Revi lopuksi mozzarella ainesten päälle.
- Paista ruokaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä ja muut ainekset paahtuneita.
- Koristele ruoka basilikan lehdillä ja tarjoa pestokastikkeen kanssa.