Kesäiseen pyttipannuun laitetaan myös kantarelleja.
Kesäpyttipannu
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä perunat, jäähdytä ja paloittele. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Paloittele paprikat. Grillaa tai paahda pannulla paprikat niin, että pinta on pehmeä ja osittain ruskistunut.
- Puhdista ja pilko kantarellit. Silppua kevätsipulit. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit.
- Kuumenna voita tai öljyä pannulla. Paista perunoita, kantarelleja ja sipulia niin, että perunat ruskistuvat hieman. Lisää pannulle grillattu paprika ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista vielä viitisen minuuttia.
- Sekoita kastikeaineet yhteen. Kääntele kastike ja lämmin pyttipannu hyvin sekaisin. Tarjoa saman tien.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/