Kun ruuan täytyy olla nopeasti pöydässä, rapsakka kiinankaali ja nuudelit pelastavat.
Kiinankaali-katkarapunuudelit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita nuudelit kulhoon, säästä maustepussit käytettäväksi myöhemmin. Kaada päälle kuumaa vettä niin, että nuudelit juuri peittyvät.
- Peitä tiiviisti kelmulla ja anna hautua viisi minuuttia. Siivilöi nuudelit ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Säilytä jääkaapissa tai käytä heti.
- Laita kananmunat kylmään veteen ja keitä koviksi 8 minuuttia. Jäähdytä munat kylmän veden alla. Nosta katkaravut jääkaappiin sulamaan.
- Suikaloi kiinankaali ja hienonna sipulinvarret. Kuori ja suikaloi inkivääri.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita kattilaan nuudelien maustepussit ja misokeittoainekset.
- Laita isoon keittokulhoon kerroksittain nuudeleita, katkarapuja, inkivääriä, sipulinvarsia, kiinankaalisuikaletta, mungpavunituja ja kaada päälle kiehuvan kuumaa maustelientä.
- Viimeistele annos kananmunanpuolikkailla ja tuoreella korianterilla.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/