Palak paneer

Marjaana - Kodin Kuvalehti on lisännyt 49 reseptiä
Kotoisa palak paneer valmistuu kätevästi leipäjuustosta.
Teksti Sanna Tyry Kuva Kodin Kuvalehti

Kun himoitset ihanan pehmeää ja nasevasti narskuvaa leipäjuustoa ja lakkahillo kyllästyttää, kokeile tätä maukasta, intialaistyylistä kasvispöperöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo

Palak paneer

Ainesosat

Vaiheet

  1. Sulata kaksi pussia (à 170 g) pakastepinaattia. Soseuta sauvasekoittimella pinaatit sekä neljän sentin pala tuoretta inkivääriä, kaksi valkosipulinkynttä ja chilipalko. 
  2. Kuumenna sose paistinpannulla öljyssä. Mausta kurkumalla ja suolalla ja lisää 1 dl kermaa.
  3. Keitä kastiketta hiljalleen kymmenisen minuuttia. Lisää 2 rkl garam masala -mauste­seosta sekä 200 grammaa kuutioitua leipäjuustoa.
  4. Tarjoile basmatiriisin kanssa.