Broileri hunnutetaan pestolla ja tuorejuustolla, couscousissa maistuu paahdettu seesami.
Resepti on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 21/2003.
Seesamicouscous
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla 5-10 minuuttia.
- Mittaa couscous kattilaan ja kiehauta vesi toisessa kattilassa. Mausta vesi suolalla. Kaada kiehuva vesi couscosille. Anna imeytyä pari minuuttia, sekoita pari kertaa.
- Sekoita couscous ja kasvikset, tarkista maku. Voit lisätä suolaa tai seesamiöljyä.
- Tarjoa broilerin kanssa.
Vinkki! Tämä couscous käy jäähtyneenä myös salaatiksi.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/