
Kanelilla maustetut lampaankäävät, marinoitu punasipuli ja itse valmistettu kastike tekevät hampurilaisesta suussa sulavan herkun.
Lampaankääpäburgeri
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista kastike ja marinoidut sipulit jo edellisenä päivänä.
- Sekoita hampurilaiskastikkeen aineet ja anna sen maustua yön yli jääkaapissa.
- Kuori punasipulit ja leikkaa renkaiksi. Sekoita renkaiden joukkoon etikka, sokeri ja suola. Anna marinoitua yön yli jääkaapissa.
- Viipaloi tomaatit ja revi salaatti pienemmäksi. Puhdista sienet ja leikkaa sienen lakkiosa litteiksi pihveiksi.
- Kuumenna pannulla voita ja öljyä ja paista pihvit kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja kanelilla.
- Leikkaa juusto ohuehkoiksi viipaleiksi ja paista kuumalla pannulla öljytilkassa nopeasti kullanruskeiksi.
- Leikkaa leipä hampurilaisen kokoisiksi viipaleiksi, halkaise ja paahda kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
- Kokoa hampurilainen ja tarjoa saman tien.
Tämän ohjeen mukainen hampurilainen on EI VEGAANILLE SOPIVA!
Vegaani = ei mitään eläinperäistä!
Kaikki nämä raaka-aineet ovat vegaanille sopimattomia: Kananmuna, voi, fetajuusto, turkkilainen jugurtti, parmesaanijuusto, fetakastike.
Ärsyttää tälläiset harhaanjohtavat reseptit, jotka väittävät olevan "vegaaneja", vaikka ovat täynnä eläinperäisiä tuotteita.
Hommatkaa tällaisia vegaanireseptejä varten toimitukseenne aito vegaani ihminen, ei seksyöjä, joka ei ymmärrä ruokavalioiden merkitystä.
Moi, juurikin näin, monessa ohjeessa on kananmuna.
Puoli vuotta vegaanina ärsyttää tällaiset reseptit!