
Juustolla ja oliiviöljyllä mehevöitynyt sämpylä saa sisäänsä grillissä paistetun jauhelihapihvin, karamellisoituneita sipuleita ja pekonimajoneesia. Pala sinihomejuustoa kruunaa annoksen!
Pekoni-gorgonzolahampurilainen
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista sämpylät, majoneesi ja sipulit. Viipaloi tomaatit. Huuhdo ja valuta tai linkoa salaatinlehdet.
- Sekoita jauhelihaan suola ja mustapippuri. Muotoile massasta kuusi pihviä. Leikkaa juustosta kuusi viipaletta.
- Grillaa pihvejä kuumassa grillissä kaksi minuuttia kummaltakin puolelta. Kun olet kääntänyt pihvit, nosta niiden päälle viipaleet gorgonzolajuustoa ja kypsennä toinen puoli. Nosta sämpylät paahtumaan pariksi minuutiksi grillin ylätasolle.
- Kokoa hampurilaiset: Laita sämpylän pohjalle salaatinlehti ja muutama tomaattiviipale. Nosta pihvi juustoineen päälle ja annostele pihville balsamicosipulia ja pekonimajoneesia. Nosta kansi paikoilleen.
Tämän ohjeen mukainen hampurilainen on EI VEGAANILLE SOPIVA!
Vegaani = ei mitään eläinperäistä!
Kaikki nämä raaka-aineet ovat vegaanille sopimattomia: Kananmuna, voi, fetajuusto, turkkilainen jugurtti, parmesaanijuusto, fetakastike.
Ärsyttää tälläiset harhaanjohtavat reseptit, jotka väittävät olevan "vegaaneja", vaikka ovat täynnä eläinperäisiä tuotteita.
Hommatkaa tällaisia vegaanireseptejä varten toimitukseenne aito vegaani ihminen, ei seksyöjä, joka ei ymmärrä ruokavalioiden merkitystä.
Moi, juurikin näin, monessa ohjeessa on kananmuna.
Puoli vuotta vegaanina ärsyttää tällaiset reseptit!