
Rakastatko omena-kaurapaistosta? Sitten sinun kannattaa kokeilla myös tätä. Ihana herkku paistetaan pannulla.
Kauratoscaomenat pannulla
Ainekset
Työvaiheet
- Pese ja lohko omenat siemenettömiksi paloiksi. Viipaloi tai kuutioi ne.
- Sulata voi ja sokeri pannulla. Lisää sitruunankuoriraaste. Paista omenat keskilämmöllä ahkerasti käännellen kauniin värisiksi ja melko pehmeiksi. Jaa jälkiruokakulhoihin.
- Valmista kauratosca. Sulata voi pannulla, lisää sokerit, sitruunankuoriraaste ja suola. Paista kaurahiutaleita keskilämmöllä viisi minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kevyesti paahtuneita.
- Annostele kauratosca omenoiden päälle.
Vinkki! Tarjoa kauratoscaomenoiden kanssa vaniljalla maustettua kermavaahtoa, vaniljakastiketta tai vaahdotettua hapankermaa.
Gluteeniton vain, jos käyttää gluteenittomia kaurahiutaleita
Onko tosiaan toscassa vain ½ tl sokeria?? Pitäisikö olla ½ dl? Kovin vähäiseltä määrältä vaikuttaa...