
Avomaankurkuista saa herkullisen lisäkkeen, kun kurkut grillaa nopeasti joka puolelta. Hurmaava maku syntyy mummonkurkuista tutulla etikkakastikkeella.
Grillatut mummonkurkut
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhdo ja leikkaa kurkut lohkoiksi. Sivele ne öljyllä ja ripottele pinnalle vähän suolaa.
- Grillaa kurkut kuumalla grilliritilällä suoralla lämmöllä nopeasti joka puolelta. Kääntele niin, että lohkon jokainen pinta saa kauniit raidat.
- Nostele kurkut vadille. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja pirskota se kurkkujen päälle. Tarjoa mieluiten heti.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.