Grillaus ei ole vain kesäpuuhaa. Aloita grillikausi pääsiäisenä ja nauti mehevistä lampaankyljyksistä.
Grillatut lampaankyljykset
Ainekset
Työvaiheet
- Silppua persilja ja valkosipulit. Laita ne kulhoon. Lisää oliiviöljy, suola ja pippurit.
- Möyhi kyljykset marinadiin niin, että liha peittyy kunnolla mausteisiin.
- Anna marinoitua muutama tunti jääkaapissa, mieluiten seuraavaan päivään.
- Ota lihat lämpöön tuntia ennen grillaamista.
- Grillaa kyljykset hiiligrillissä kovalla lämmöllä, jotta ne mustuvat hieman pinnoiltaan.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia