Ananas-halloumivartaat

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Sami Repo

Mahtava jälkiruoka kreikkalaiseen tapaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 varrasta
30 minuuttia
Helppo

Ananas-halloumivartaat

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuori ananas, halkaise se ja poista puumainen sisus. Leikkaa hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi tai viipaleiksi.
  2. Viipaloi halloumi.
  3. Tikuta palat ananaksen kanssa vartaisiin.
  4. Yhdistä hunaja ja voisula.
  5. Mausta seos timjaminlehdillä.
  6. Valele hunajaa vartaille.
  7. Grillaa keskilämpöisessä grillissä noin 5 minuuttia vartaita jatkuvasti käännellen (hunaja palaa helposti kiinni).
  8. Tarjoile vartaat lopun kastikkeen kanssa