Piirakan valmistus aloitetaan keittämällä säilyketölkkiä kolme tuntia.
Banoffee pie
Ainekset
Työvaiheet
Irrota maitotölkistä etiketti. Laita avaamaton tölkki kattilaan kiehuvaan veteen niin, että koko tölkki on veden peitossa. Keitä miedolla lämmöllä 3 tuntia, lisää vettä kiehumisen aikana. Ota tölkki pois vedestä ja anna jäähtyä hetki.
Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Hienonna keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimen avulla. Lisää keksimurut sulaan voihin.
Painele keksimuru-voiseos piirakkavuokaan, jonka halkaisija on noin 22 cm. Laita hetkeksi kylmään kovettumaan. Avaa jäähtynyt maitotölkki ja sekoita tasaiseksi. Kaavi toffee piirakkapohjan päälle.
Viipaloi toinen banaani toffeen päälle. Vaahdota kerma ja lusikoi banaanien päälle. Koristele vielä lopuksi banaaniviipaleilla. Raasta suklaata päälle.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.