
Tuoreet ja napakat hedelmät pitävät pintansa kuumassa kypsiä nektariineja paremmin.
Grillatut nektariinit ja ricottakerma
Ainekset
Työvaiheet
- Paahda pähkinäsekoitus ja anna jäähtyä. Pilko pähkinät veitsellä rouheeksi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon ricotta, sokerit, sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste.
- Huuhtele ja halkaise nektariinit. Poista kivet. Grillaa hedelmät kuumassa grillissä molemmin puolin.
- Lusikoi täytettä lämpimien hedelmien koloihin. Valuta päälle muscovadosiirappia. Viimeistele pähkinärouheella.
Vinkki! Jos grillaat nektariineja reilusti, työnnä puolikkaat samansuuntaisesti kahteen metalliseen vartaaseen. Hedelmät on helppo kääntää.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.