
Mokkapala on saanut luumu-mascarponetäytteen. Pohjassa on ripaus kanelia.
Kaneliset mokkapalat
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne vuorotellen maidon kanssa vaahtoon.
- Levitä seos pellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia ja kokeile kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei jää taikinaa, pohja on kypsä.
- Jätä ensimmäinen kakkupohja jäähtymään ja valmista samalla tavalla toinen pohja leivosten kanneksi.
- Vatkaa täytettä varten kerma vaahdoksi ja lisää se notkistetun mascarponen joukkoon. Mausta luumumarmeladilla.
- Levitä täyte ensimmäiselle kakkupohjalle. Nosta toinen pohja kanneksi päälle.
- Tee kuorrutus. Sulata voi. Lisää siihen kahvi. Sekoita kaakaojauhe tomusokerin joukkoon. Lisää jauhe siivilän läpi voin ja kahvin joukkoon.
- Levitä kuorrutus päällimmäiselle kakkupohjalle. Vuole koristeeksi suklaalastuja. Leikkaa pieniksi ruuduiksi.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.