Raparperi-mantelipaistokset

Käyttäjä27748_0 on lisännyt 127 reseptiä
Raparperi-mantelipaistokset
Resepti Suvi Ruster Kuva Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6

Raparperi-mantelipaistokset

Ainesosat

Vaiheet

  1. Leikkaa raparperit kuutioiksi. Pehmennä raparpereja mikrossa täydellä teholla pari minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Painele talouspaperilla ylimääräiset nesteet pois. Ripottele joukkoon vanilliinisokeria.
  2. Nostele raparperit pienien, (tilavuus noin 1 ½  dl) voideltujen paistosvuokien pohjalle.
  3. Vatkaa munat, keltuainen, sokeri, mantelijauhe ja kardemumma kulhossa kevyeksi vaahdoksi. 
  4. Sekoita maissi- tai perunatärkkelys maitoon. Kaada se munasokeriseoksen joukkoon. Kaada vanukasmassa vuokiin.
  5. Paista 150-asteisen uunin alatasolla 35-45 minuuttia, kunnes paistos on hyytynyt. Anna jäähtyä. Ripottele pinnalle tomusokeria.

Vinkki! Paistoksen voi valmistaa myös isossa piirakkavuoassa.