Suklaakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Paista kakku pussin ohjeen mukaan. Jäähdytä, halkaise ja kostuta pohjalevy kevyesti maidolla.
- Sekoita vaniljakastikejauhe kylmään maitoon. Anna sakeutua 10-15 minuuttia. Huomaa, että pakkauksessa on kaksi pussia jauhetta, mutta yksi pussi riittää yhden kakun väliin.
- Levitä aprikoosihillo kakun pohjalevylle. Levitä sen päälle paksu vaniljakiisseli. Nosta kakun toinen puolikas täytteen päälle. Jos täytettä pursuaa yli reunojen, kaavi se pois veitsellä.
- Sekoita kuorruteaineet notkeaksi tahnaksi. Levitä kuorrute kakun päälle ja reunoille. Siivilöi teesihdillä kaakaojauhetta kakun päälle vähän ennen tarjoilua.
Vinkki! Voit levittää kakun väliin lempihilloasi. Kakun reunat voi koristella lisäksi paahdetuilla mantelilastuilla.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.