Banaanikakku
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri.
- Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon.
- Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään.
- Kääntele seos voi-sokerivaahtoon.
- Soseuta banaanit haarukalla ja lisää ne kahvin kanssa taikinaan.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
- Paista uunin alatasolla noin 1 tunti.
- Anna kakun jäähtyä.
- Tee kuorrutus. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto tasaiseksi sähkövatkaimella.
- Lisää joukkoon sokerit.
- Levitä seos jäähtyneen kakun päälle.
- Säilytä kakku viileässä.
Vinkki! Valitse kakkuun mahdollisimman kypsät banaanit. Mustiksi pilkuttuneet hedelmät sopivat erinomaisesti kakun leivontaan.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.