Banoffee-jälkkärit

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Ohje: Riikka Kaila Kuva: Ninna Lindström

Suloisen makea banoffee-torttu on monien herkkusuiden suosikki. Suut saa makeaksi supernopeasti, kun valmistat banaani-kinuskiherkun pappilan hätä vara –tyyliin suoraan laseihin tai jälkiruokakulhoihin! Katso Lentävä lautanen -videolta, miten jälkkärit valmistuvat.

2210446

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min
Helppo

Banoffee-jälkkärit

Ainesosat

Vaiheet

 

 

  1. Kaada kerma muovikulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi. Mittaa joukkoon tomusokeri ja sekoita nopeasti kerman joukkoon.
  2. Kuori ja viipaloi banaanit.
  3. Ota neljä juomalasia. Murustele lasien pohjalle keksejä, laita päälle banaaneita ja kinuskikastiketta. Tiputa laseihin seuraavaksi nokare kermavaahtoa. Tee vielä toiset kerrokset kekseistä, banaaneista, kinuskikastikkeesta ja kermavaahdosta.
  4. Anna jälkiruokien maustua 10 minuuttia jääkaapissa.
  5. Koristele jälkiruuat siivilöimällä pinnalle hieman kaakaojauhetta.