
Superhelpon espressojäätelön ohje on peräisin englantilaiselta tähtikokilta Nigella Lawsonilta. Yksi pallo täyteläistä herkkua riittää kahvikupposen kera.
Espressojäätelö
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa kaikki aineet tehosekoittimen kulhoon. Voit käyttää myös sähkövatkainta. Laita kone käyntiin pienelle nopeudelle ja vatkaa, kunnes massa on pehmeää ja paksuhkoa.
- Lusikoi jäätelömassa muovipurkkiin ja laita jäätymään pakastimeen yön yli. Ota jäätelöstä palloja ja tarjoile sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.
Vinkki! Alkoholin vaikutuksesta jäätelö on sopivan pehmeää heti pakastimesta tultuaan.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.